Afspraak maken

Wij hebben vijf typen afspraken: afspraken op het spreekuur, telefonische afspraken, E-consulten, beeldbellen en visites. Twijfelt u ergens over? Overleg dan altijd even met de assistente, zij kan dan samen met u bekijken wat de beste optie is.
Of kijk op www.thuisarts.nl of de moetiknaardedokter app.

Spreekuur op afspraak
Voor het spreekuur dient u altijd een afspraak te maken. U kunt daarvoor bellen tussen 8.00 en 10.00 uur. Het telefoonnummer is 013-5422401. Of u kunt online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net of de MedGemak app.

Er is elke dag een ochtend en middagspreekuur, behalve op woensdagmiddag.

Eén afspraak is voor één klacht. Heeft u meerdere klachten? Of denkt u meer tijd nodig te hebben? Overleg even met de assistente zodat we dit zo goed mogelijk kunnen inplannen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Uiteraard heeft de assistente ook een beroepsgeheim.

Telefonisch overleg
U kunt met de assistente een afspraak maken met de vraag of de dokter u terugbelt. Dit telefonisch contact is vooral bedoeld voor afwijkende uitslagen, meldingen over het verloop van de ziekte en zaken die u liever met de huisarts wilt bespreken.

E-consult
U kunt via MijnGezondheid.net of de MedGemak app een E-consult met uw huisarts hebben. Via een E-consult bieden we de mogelijkheid om niet spoedeisende zorgvragen te bespreken met uw huisarts. Er bestaat ook de mogelijkheid om een bijlage, zoals een foto toe te voegen. Een E-consult wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Beeldbellen
Wilt u beeldbellen ter vervanging van een consult, overleg met de assistente voor de mogelijkheden.

Visite aanvraag
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. U doet de aanvraag telefonisch en de assistente overlegt dan met de huisarts of een huisbezoek afgelegd kan worden.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Het aanvragen van visites voor diezelfde dag dient voor 10.00 uur te gebeuren. Dit geldt uiteraard niet voor spoedvisites.

Recepten
Voor aanvragen van herhaalrecepten kunt u gebruik maken van onze herhaalreceptenlijn, optie 2, via MijnGezondheid.net of via de MedGemak app.

Overig
Wij bieden in de praktijk de mogelijkheid tot thuismetingen van bloeddruk, een holterregistratie en een slaaponderzoek mocht hier een reden voor zijn kunt u dit bespreken met uw huisarts.