Coronavirus

Vanwege de corona pandemie werken wij anders dan u van ons gewend bent

De praktijk is uitsluitend geopend op afspraak, u kunt dus niet binnenlopen voor een vraag of recept. Afspraken worden ingepland na telefonische triage door de assistente. Op deze manier voorkomen we dat er patiënten binnenlopen met corona gerelateerde klachten, en houden we de kans op besmetting zo klein mogelijk. Het online maken van afspraken is tijdelijk niet mogelijk.

Wanneer u een afspraak heeft vragen wij u alleen te komen, en op de afgesproken tijd te komen. Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren en plaatsnemen in de wachtkamer, houd 1,5 meter afstand van elkaar. De spreekuren zijn zo gepland dat de wachtkamers niet te vol zitten, er is dan ook geen ruimte voor uitloop.

Patiënten met corona gerelateerde klachten zien we op een apart spreekuur, zij komen niet in aanraking met patiënten zonder corona gerelateerde klachten.   

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen we u naar:

www.thuisarts.nl/corona (betrouwbare medische informatie)

www.rijksoverheid.nl/corona (informatie over reizen, werk, onderwijs, etc)

Landelijk publieksinformatienummer 0800 1351

Iedereen met (milde) klachten kan zich laten testen bij de GGD. U kunt online een afspraak maken op www.coronatest.nl of bellen met nummer 0800-1202

Voorbeelden van milde klachten die passen bij het coronavirus: verkoudheidsklachten, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging, plotseling verlies van geur en smaak.